Luttakumi


BOAH!! Olemme muuttaneet. Kotisivujemme uusi osoite on http://www.kuraperseracing.com

Tämä osoite tulee kuolemaan lähitulevaisuudessa.


Olet Mossen käynnistysveivin pyörittäjä numero

Laskenta aloitettu 26.11.2002


Kuraperse Racing olemme me:
Topias & Urmas

Joskus toimintaan saattaa osallistua muitakin hörhöjä kuten Smartti, MEGA-PÖHÖ ja Reiska.

Wanhoja autoja jätetään usein maatumaan talojen pihoihin tai viedään kaatopaikalle aivan kokonaisena. Täysin järjetöntä luonnonvarojen tuhlausta! Bensaa tankkiin ja pedaali pohjaan! Perkele annetaan sille koneelle vielä kerran oikein kunnolla happea niin että karstat irtoavaa kilon kimpaleina ja putkikin hehkuu punaisena päähän asti. Ja jos oikein pennittömänä haluaa harrastaa niin kyllähän autoja saa ilmaiseksi tai satasella ja sitten vaan irroittamaan lamput, ovet, lasit ym. tarpeettomat osat ja kiireesti myynti-ilmoitus Keltaiseen Pörssiin ja osista saaduilla rahoilla bensaa ostamaan. Tai jos olet tosireiska niin kolhi sen idiootti-naapurisi Ladaa ja myy varaosat sille asevelihintaan sillä se osia tarvitseva pösilö maksaa niistä hyvän hinnan kunhan saa ne nopeasti. Lopulta saatat huomata että romutettuasi sen autonjämän käteesi on jäänyt vielä sen verran rahaa että saat ostettua toisen autonromun ja korin keppanaa.

KP- Racingin suosikkiautoksi on tullut Morris Marina koskapa tämän englantilaisen ihmelotjan pellit ovat todella kovaa kamaa eli sitä ei aivan pikkukolaroinnilla lannisteta. Morriksen kone osoittautui omituisuuksistaan huolimatta erittäin kestäväksi peliksi mutta samaa ei voi sanoa ainakaan vaihteistosta joten varsinaiseen kilpa-ajoon Marinasta ei todellakaan ole. Huono puoli on siinä ettei jäljelle jääneitä Marinan osia osta kukaan eikä moni huoli edes ilmaiseksi... Sopiva romuralliauto on myös B-mallin Kadetti, sitä ei tunnu hajottavan mikään mutta ei tämänkään osia kukaan halua. Uudemmat etuvetoiset ovat sopivia kohteita jos haluaa myydä jäljellejääneitä osia mutta ne ovat kyllä melko kehnoja romuralli-laitteita eikä niissä ainakaan ole sitä oikeaa fiilistä.

Aina sillointällöin joku kyselee ihan oikeasti ihmeissään että "onko tossa hommassa mitään järkeä kun aikuiset jätkät ajaa autoja rikki ihan tahallaan!?" No ei todellakaan ole mutta on se vaan niin halvatun hauskaa sanokoot kukkahattutädit mitä lystäävät. Pelkkä pellolla / jäällä koheltaminen on ajanmittaan aika tylsää puuhaa joten ainakin minä kaipaan siihen jotain lisämaustetta ja se on taattu juttu että adrenaliinin eritys lisääntyy 200% kun vedetään mutkat luistossa niin että edellä ajavan takapuskuriin tai kylkeen on matkaa max. 50cm ja kun välimatka vähenee nollaan niin hupi senkuin lisääntyy. Jos et ole kokeillut niin et tätä ymmärrä, se on fakta juttu joten eikun kokeilemaan, puolituntinen puskurikontakteja muuttaa koko elämänkatsomuksesi autoilun osalta! Auto on vain kasa peltiä ja kohta se on kasa ruttuista peltiä.

Hauska muuten huomata että lanseeraamamme PAS-2 leviää kuin rutto..

Ja nyt itse asiaan:

Viimeisimmät päivitykset:
06.05.2003 Formula Off-road kuvia lisätty, Pälkäneen 2002 kisasta muutama foto
06.05.2003 Romuralli-kuvia lisätty, Keravan 2003 kisasta muutama foto
09.06.2004 Romuralli-kuvia lisätty, 2004 Tampereen kisasta iso läjä fotoja
12.06.2004 Romuralli-kuvia lisätty, 2003 Tampereen kisasta iso pläjäys kuvatuksia
06.11.2005 Uutta matskua lisätty, Pahnarallivideot vuosimallia 2004 &2005


Vastaa tai pöhise!

Omistatko paskan auton?
Totta munassa
En, olen insinööri
Perjantaisin
Onko häkäpönttö pop?
Juu mopossanikin on
Joo unelmoin siitä
Einarillakin on pari
Oletko koskaan kolaroinut?
En
Kerran
Usein


Pörssistä heti ostamaan joku kapinen katiska peltoautoksi ja Tradedoublerin kautta bensarahaa tienaamaan. Klikkaa nyt niin sponssaat meidän pöhinää samalla!